Cariere

Cariere


In cadrul Agentiei Imobiliare Casa LUX investim constant in oameni. De aceea, daca esti in cautarea unui loc de munca, daca doresti sa ne propui o colaborare, daca vrei sa vii cu o idee de imbunatatire a activitatii noastre, daca vrei pur si simplu sa ne cunosti, contacteaza-ne utilizand formularul de mai  jos. Tinem sa iti reamintim ca suntem in mod constant in evolutie, astfel incat nu cautam doar agenti imobiliari! Te asteptam in echipa noastra!

Vrei o cariera in imobiliare?

CANDIDATUL IDEAL:

Ce calitati sunt necesare pentru a deveni un bun agent imobiliar?
1. Determinare. Tine minte ca sunt o multime de alti agenti imobiliari ce se zbat in aceeasi bransa, poate pe acelasi sector ca si tine. Trebuie sa fii pasionat de ceea ce faci, acest domeniu presupunand o munca solicitanta, doar de tine depinzand succesul sau esecul micii tale afaceri.
2. Capacitatea de a prezenta cat mai convingator o anumita oferta. Prezentarea ta nu trebuie sa dea gres din niciun punct de vedere. De aceea, pe langa charisma si putere de convingere, este necesar sa te informezi temeinic inainte cu privire la punctele forte sau dezavantajele unei anumite locuinte.
3. Fii un negociator. Atat in relatia cu proprietarul, cat si in relatia cu vanzatorul sau chiriasul, trebuie sa gandesti un pret corect si un comision pe masura. Apoi, va veni timpul sa negociezi cu acestia pretul, stiind
4. Capacitatea de predictie. Un bun agent imobiliar trebuie sa cunoasca tendintele domeniului, implicatiile anumitor schimbari la nivelul economiei, panta spre care se indreapta acest domeniu. Doar astfel va face unele recomandari pertinente proprietarilor, va sti care ii sunt prioritatile, capatand experienta, dar si veridicitate.
5. Consultanta imobiliara.

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Agentia imobiliara ”Casa LUX” angajeaza consilieri imobiliari in orasele Bacau si Iasi. Posibilitatea dezvoltării profesionale şi a evoluţiei în carieră, program flexibil, bonusuri in functie de performante, comision atractiv.
CV- urile se trimit la adresa de mail iasi@imobiliarecasalux.ro.
Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu.

Vrei sa aplici? Completeaza formularul de mai jos: