Despre noi

Despre noi


  • 11 ani de activitate a companiei
  • 13 ani de experienta in imobiliare
  • 2 locatii in 2 orase resedinta de judet (Bacau, Iasi)

www.imobiliarecasalux.ro

www.cataloguldecase.ro


Agentia imobiliara Casa Lux si-a inceput activitatea  in anul 2008 in municipiul Onesti, urmand a se dezvolta in anul 2010 in  Bacau, iar din 2013 si pe piata imobiliara din Iasi.

Prin profesionalism si gama de servicii oferite in domeniul imobiliar, compania se adreseaza tuturor celor care doresc sa incheie tranzactii imobiliare (vanzari, cumparari si inchirieri de apartamente, terenuri, case si spatii comerciale).

Inca de la inceput, principiile de baza care ne-au ghidat activitatea au fost orientate catre client, prin competenta de a oferi “alegerea potrivita” bazata pe nevoile acestuia, prin calitate si solutii inovative care ne-au distins fata de concurenta.

Odata cu experienta acumulata, prin seriozitatea si o politica manageriala de sustinere a intereselor clientului, ne-am construit o serioasa reputatie in domeniu, care se transpune in angajamentul sincer fata de toti clientii de a lucra la cele mai inalte standarde si cu diligenta adevaratilor profesionisti.

Daca ati colaborat cu noi stiti ca ne caracterizeaza IMPLICAREA, SERIOZITATEA, PROMPTITUDINEA si PASIUNEA in tot ceea ce facem.

Pentru ca respectam timpul dumneavoastra, ne straduim sa va gasim locuinta cea mai apropiata dorintelor si necesitatilor pe care ni le transmiteti, de unde si motto “Tu iti doresti… noi iti oferim…”.

Asadar, indiferent daca sunteti pentru prima data pus in situatia achizitionarii sau vanzarii unui imobil sau sunteti un investitor experimentat ce doreste sa-si largeasca orizontul, noi suntem alegerea potrivita si impreuna vom construi o solutie personalizata pentru fiecare.

Creativitatea, daruirea, dinamismul, adaptabilitatea la schimbare si atentia la detalii definesc agentia imobiliara “Casa Lux”. Castigul reciproc este descrierea succinta a unui parteneriat de succes, lasand in urma si o stransa legatura interumana. Pentru ca succesul unei afaceri se cladeste pe o strangere ferma de mana.

Cu deosebita placere,

                                          echipa Imobiliare Casa Lux Bacau